за нас

Jining xunda тръба покритие материали ко оод, производителят на производителя корозия превенция покритие материали строителство водоустойчив и запечатване покритие материали. Акционерно предприятие, притежаващо брутна инвестиция от 42 милиона rmb, регистриран капитал от 20 милиона rmb. Нашите услуги: подземен, подводен и надземен нефт, газ, вода и нефтохимически тръбопроводи транспортна система корозия и механична защита-строителен покрив, баня, кухня водоустойчив изолация на тръбопровода и uv устойчивост на корабостроене и масло, водоустойчиви резервоари и предотвратяване на корозия. Нашето предимство: ние имаме напреднала технология за производство, научен метод за управление, първокласен r & d екип, перфектна система за обслужване след продажби. Ние сме преминали sgs, dvgw, awwa тест и iso9001, iso14001, iso18001, bureau veritas сертификация. Ние сме одитираните доставчици на sinopec, cnooc, cnpc. Ние сме и един от най-големите производители на тръбопровод антикорозионна лента в китай от 2014 г. насам. Нашият основен пазар, включващ повече от 70 страни, широко разпространени в южна азия, югоизточна азия, централна азия, западна азия, близкия изток, африка, европа, източна европа, южна америка, австралия.

Виж повече

Продукти

Виж повече

новини

Peel тест за тръбопровод анти корозия лента

Якост на обелване (якост на адхезия на кората, тест за връзка, тест за кори). В нашия стандарт sy/T0414-07 измерванията на якостта на кората са извършени с помощта на следните методи:


Класификация на топлинни свиваеми ръкави

Топлинните свиваеми ръкави са изработени от висококачествени полимери, които са научно пропорционални и механично смесени в високополимерни сплави. След като произведението се образува, той се свързва напречно и непрекъснато се разширява чрез излъчване на електронен ускорител.


Какво е продукт на полипропиленова антикорозионна лента

Полипропиленова антикорозионна лента е нов тип незамърсяващ, неопасен и екологично чист антикорозионен материал. Това е най-добрият избор за студени антикорозионни строителни ленти и един от по-икономичните решения за антикорозия. Полипропиленова антикорозионна лента се основава на отлична анти-ултравиолетова способност.


Какво да правим с остатъчните лепилни знаци на полипропиленовата антикорозионна лента

Когато полипропиленовата антикорозионна лента е достигнала края на полезния си живот, тя трябва да бъде заменена с нова. Когато тя се премахне, много лепило марки ще остане на повърхността на тръбата.


Закриване пластир за wraparound hss производители ви отвежда да разберете предимствата на топлинни свиваеми ръкави

Закриване пластир за wraparound hss производителите ви казват, че топлинната свиваема втулка е нов тип екологично чисти халогенни халогенни забавители, които могат да осигурят изолация защита за проводници, кабели и тел терминали. Той се използва широко в изолационната защита на проводниците.


Решението за зимно обезмасляване на полипропиленова антикорозионна лента

Полипропиленова антикорозионна лента ще бъде конструирана в много различни среди. По време на строителството през зимата е лесно да се обезмаслява поради студеното време.


Sinopec, cnpc, cnooc членство доставчик

Поздравете успеха на доставчика на членство на sinopec, cnpc, cnooc.


Какви са характеристиките на петролат мастика

Петролатовият мастик не е лепило или кал, това е твърдо вещество, подобно на кал със силни лепилни свойства, наречено мастика.


Виж повече