за нас

Jining xunda тръба покритие материали ко оод, производителят на производителя корозия превенция покритие материали строителство водоустойчив и запечатване покритие материали. Акционерно предприятие, притежаващо брутна инвестиция от 42 милиона rmb, регистриран капитал от 20 милиона rmb. Нашите услуги: подземен, подводен и надземен нефт, газ, вода и нефтохимически тръбопроводи транспортна система корозия и механична защита-строителен покрив, баня, кухня водоустойчив изолация на тръбопровода и uv устойчивост на корабостроене и масло, водоустойчиви резервоари и предотвратяване на корозия. Нашето предимство: ние имаме напреднала технология за производство, научен метод за управление, първокласен r & d екип, перфектна система за обслужване след продажби. Ние сме преминали sgs, dvgw, awwa тест и iso9001, iso14001, iso18001, bureau veritas сертификация. Ние сме одитираните доставчици на sinopec, cnooc, cnpc. Ние сме и един от най-големите производители на тръбопровод антикорозионна лента в китай от 2014 г. насам. Нашият основен пазар, включващ повече от 70 страни, широко разпространени в южна азия, югоизточна азия, централна азия, западна азия, близкия изток, африка, европа, източна европа, южна америка, австралия.

Виж повече

Продукти

Виж повече

новини

Какви са изискванията за продукта за полиетиленова лента

Полиетиленовата лента обикновено се използва при антикорозионната обработка на стоманени тръби, които имат висока степен на изисквания за качество за продуктите на полиетиленовата лента и по-късното изграждане и приемане.


Характеристики на продукта на нефтен газ тръбопровод обвивка лента

Нефтената газова тръбопровод е незамърсяваща, неопасна и екологично чисти тръбопровод антикорозионна лента. Той е широко използван в антикорозионната защита на стоманени тръбопроводи и заровени стоманени резервоари за съхранение в нефт, природен газ, газ, химическо и градско строителство.


Peel тест за тръбопровод анти корозия лента

Якост на обелване (якост на адхезия на кората, тест за връзка, тест за кори). В нашия стандарт sy/T0414-07 измерванията на якостта на кората са извършени с помощта на следните методи:


Какво е продукт на полипропиленова антикорозионна лента

Полипропиленова антикорозионна лента е нов тип незамърсяващ, неопасен и екологично чист антикорозионен материал. Това е най-добрият избор за студени антикорозионни строителни ленти и един от по-икономичните решения за антикорозия. Полипропиленова антикорозионна лента се основава на отлична анти-ултравиолетова способност.


Въпроси, които трябва да бъдат наясно при закупуване на нефтен газ тръбопровод обвивка лента

Нефтената газопроводна лента има добър вискозитет и устойчивост на корозия, така че играе важна роля в изграждането на тръбопроводи.


Решението за зимно обезмасляване на полипропиленова антикорозионна лента

Полипропиленова антикорозионна лента ще бъде конструирана в много различни среди. По време на строителството през зимата е лесно да се обезмаслява поради студеното време.


Sinopec, cnpc, cnooc членство доставчик

Поздравете успеха на доставчика на членство на sinopec, cnpc, cnooc.


Какви са характеристиките на петролат мастика

Петролатовият мастик не е лепило или кал, това е твърдо вещество, подобно на кал със силни лепилни свойства, наречено мастика.


Виж повече